Як контратака ЗСУ в Сєвєродонецьку зіпсувала плани росії

0
3
Як контратака ЗСУ в Сєвєродонецьку зіпсувала плани росії
Розвідка Британії зазначає, що за останні 24 години українські сили зробили контратаки в Сєвєродонецьку, чим звели нанівець оперативний імпульс, який російські сили раніше набрали за рахунок концентрації бойових підрозділів та вогневої потужності, пише телеграм-канал Сьогодні.

Відомо, що в Сєвєродонецьку на боці росії воюють російські сили, задіяні в цьому районі, включаючи особовий склад, мобілізований із резерву «ЛНР».

Ці війська погано оснащені та навчені, і їм не вистачає важкої техніки порівняно з регулярними російськими частинами.

Також повідомляється, що росія використовує відпрацьований у Сирії прийом

Використання такої піхоти для операцій із зачистки міст — це російська тактика, яка раніше застосовувалася в Сирії, де росія задіяла 5-й корпус сирійської армії для нападу на міські райони.

Такий підхід вказує на бажання обмежити втрати, завдані регулярними російськими силами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні