США попередили росію про серйозні наслідки за використання ядерної зброї

2
-6
США попередили росію про серйозні наслідки за використання ядерної зброї
У США не бачать, що росія готова застосувати ядерну зброю, але риторику кремля називають небезпечною і попереджають, що ядерний удар призведе до серйозних наслідків, пише Українська Правда.

«Я знаю, що багато людей у всьому світі стурбовані застосуванням ядерної зброї. Наразі ми не бачимо жодних ознак того, що росія має намір застосувати ядерну зброю в Україні.

Але риторика росії, яка час від часу бряцкає ядерною шаблею, сама по собі небезпечна і вкрай безвідповідальна», - зазначив президент США.

Байден підкреслив, що будь-яке використання ядерної зброї в цьому конфлікті будь-якого масштабу було б «абсолютно неприйнятним для США та для решти світу» і «призвело б до серйозних наслідків».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, вже попередили що ракети на 300км не дасть, щоб ми кацапстан не могли бомбанути, бо *уйло війну війною назве.
Відповісти
А тепер мордор прямо погрожує штатам. То що пане Байден, проковтнете погрози і будете далі "миротворити світового гопника"? Чи може пора поставити " в стійло" світового терориста?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні