--> Лукашенко хоче, щоб його армія навчалася на «уроках» війни Росії проти України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лукашенко хоче, щоб його армія навчалася на «уроках» війни Росії проти України

1
0
Лукашенко хоче, щоб його армія навчалася на «уроках» війни Росії проти України
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив своєму міністру оборони, щоб той витягував "уроки та висновки" з війни Росії проти України.

Про це інформує видання Белта.

Лукашенко хоче, аби з досвіду війни було зроблено "уроки з погляду оснащення та подальшого розвитку білоруських військ".

"Скажу відверто, що тоді ми по-іншому бачили і свою армію, і насамперед озброєння нашої армії. І знову ж таки абсолютно відверто військова операція Російської Федерації в Україні нас багато чому навчила.

Я від нього (міністра оборони – ред.) вимагав постійно: "Дивись навколо, спостерігай, роби висновки, уроки, уроки та ще раз уроки!" Як мені було повідомлено, уроки зроблено", - повідомив Лукашенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Головне карту-карту не забудьте намалювати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні