Путін готовий застосувати в Україні ядерну зброю - генерал

2
9
Путін готовий застосувати в Україні ядерну зброю - генерал
Російський диктатор Володимир Путін готовий піти на ядерний та хімічний сценарії в Україні, але його ще стримує оточення та страх.

Про це заявив екс-заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Ігор Романенко, пише OBOZREVATEL.

"Путін, у принципі, готовий на це йти, але боїться. Боїться сам, боїться за оточення. Оточення тисне на нього і не відкидає варіант його прибрати. Якщо він програє, його однозначно прибиратимуть", - заявив Романенко.

Генерал уточнив, що йдеться щонайменше про політичне усунення, хоча він не відкидає й фізичне. За його словами, Путін це розуміє, тому поки стримує свої ядерні амбіції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за дурний заголовок? Якщо він боїться то він не застосує. Все інше бла-бла просто демагогія!
Відповісти
У цьому виданні все дурне. І сам її власник. Безглуздя!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні