--> Польща має намір перейти на бік росії і захопити західну частину України? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Польща має намір перейти на бік росії і захопити західну частину України?

3
4
Польща має намір перейти на бік росії і захопити західну частину України?
Російська пропаганда поширює фейк, що Польща нібито має підступний намір перейти на бік росії і захопити західну частину України, повідомляє ТСН.

Відео з відповідним меседжем поширює прокремлівський блогер Юрій Подоляка, який стверджує, що після окупації частини Заходу України Польща розпочне денацифікацію українського населення.

«Меседж про те, що Польща готується анексувати західну частину України, залишається одним з головних наративів гібридної війни рф проти України, яка має на меті розколоти відносини між Польщею та Україною», - пояснюють в РНБО.

Зазначається, що всі повідомлення з таким меседжем базуються лише на особистій думці автора та підтверджуються заздалегідь сфальсифікованими «фактами».

В Центрі протидії дезінформації нагадують, як 20 травня президент Польщі Анджей Дуда заявив, що вважав би найкращим завершенням війни Росії проти України перемогу України з повним відновленням її територіальної цілісності.

«Це вкотре підтверджує добросусідські відносини між Польщею та Україною», - наголошують в Центрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забули добавити що ще Кубань , та Кенісберг хочуть захопити.
Відповісти
у пуцькодрилів продовжується шизофренія на тлі білої гарячки. пора робити лоботомію. "Забули добавити що ще Кубань , та Кенісберг хочуть захопити" Кемскій волость ... JA-JA.
Відповісти
Росія населена дебільними середньовічними людоїдами цке ми знаємо точно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні