--> Скільки українських військових сьогодні обороняє Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки українських військових сьогодні обороняє Україну

1
-6
Скільки українських військових сьогодні обороняє Україну
Президент України Володимир Зеленський розповів, що 700 тисяч військових нині обороняє Україну, пише телеграм-канал Телебачення Торонто.

«Тобто на сьогодні ми розуміємо, що сьогодні – це 700 тисяч. Ви бачите результат роботи 700 тисяч людей, які воюють, щоб захищати таку територію», - заявив він.

Зеленський також відповів на питання чому Україна не готова до повномасштабної війни з росією.

«Тому що ми в 28 разів менше по території, хоча при цьому країна велика. І коли на тебе наступає велика армія, ти не можеш зосередити сили навколо, наприклад, Києва. Тобі треба дивитись і забезпечити і ППО, скільки б його не було, танки, техніка, БМП тощо. І найголовніше військові. Професійні кадри, які сильно відрізняються від ТРО, ми їм вдячні, але і вони це розуміють», - зазначив Зеленський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну нормально 700тисяч проти 200 тисяч кацапні і поступилися нашою територією! А як так? Чи це черговий "про***об" від пана головногокомандувача?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні