--> Росіяни здійснили обстріл міста: зруйновано цілий під'їзд багатоповерхівки. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни здійснили обстріл міста: зруйновано цілий під'їзд багатоповерхівки. ФОТО

0
-1
Росіяни здійснили обстріл міста: зруйновано цілий під'їзд багатоповерхівки. ФОТО
Росіяни завдали черговий авіаудар по Бахмуту. З-під завалів одного з будинків витягнули шість людей.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у своєму телеграм-каналі.

"Снаряди влучили у п'ятиповерхівку, приватний будинок та адміністративну будівлю. У приватному будинку рятувальники витягнули з-під завалів шість людей, їхній стан - задовільний. У п'ятиповерхівці знищено цілий під'їзд, але, за попередньою інформацією, постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Кириленко наголосив, що, хоча росіяни продовжують стріляти по цивільним, своєчасна евакуація дозволяє врятувати сотні життів.

"З 73 тисяч мешканців Бахмута зараз у місті залишаються трошки більш як 20 тисяч - завдяки цьому нам вдається уникати тієї кількості жертв, на яку сподівається ворог. Ще раз прошу всіх, хто має змогу, покинути Донецьку область. Зараз на Донеччині немає абсолютно безпечних місць. Евакуація рятує життя", - зазначив голова ОВА.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні