--> ТОП-8 сюрпризів подрузі: як обрати подарунок тій, у кого все є | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-8 сюрпризів подрузі: як обрати подарунок тій, у кого все є

0
-2
ТОП-8 сюрпризів подрузі: як обрати подарунок тій, у кого все є
Є люди, яких не здивуєш ні доставленням великого букета, ні індивідуальними ювелірними прикрасами. В таких випадках потрібно вмикати уяву й проявляти фантазію.

На допомогу приходять подарунки-враження. Наприклад, якщо ви в іншій країні, завчасно запишіть їй відеозвернення з теплими словами та побажаннями. Ускладнити собі завдання, але зробити емоції подруги яскравішими можна за допомогою ваших друзів, які живуть у різних куточках світу — попросіть їх долучитися до ваших привітань і записати декілька слів від себе. Таке відео розбудить глибокі відчуття та запам’ятається надовго!

А ми зараз вам розповімо, як ще оригінально можна привітати подружку.


  1. Прогулянка верхи на конях

    Для тих, хто любить екстрим та яскраві враження, а також хоче розслабитися та позбавитися від зайвих хвилювань, спілкування з конями піде на користь. Коли вершник сидить в сідлі, у нього вмикаються в роботу м’язи спини та пресу. Крім того, коні здатні знімати стрес та покращувати настрій.

  2. Квитки на концерт улюбленого гурту

    Вона давно мріє потрапити до фан-зони й підспівувати кожну пісню щодуху? Тоді вибір очевидний! Ви як справжній друг повинні подарувати їй таке задоволення! Вам лише потрібно відстежувати розклад концертів у вашому місті, або поблизу його. Ну, і звісно, буде правильно, якщо ці моменти радості з нею розділите ви.

  3. Політ на літаку

    Побачити місто з висоти пташиного польоту? Легко! Подаруйте подружці сертифікат на навчальний політ на легкому літаку. Вона не лише встигне роздивитися на місцеві краєвиди й зробити круті фото — у неї буде можливість самостійно керувати літаком! Це дуже яскраве враження.

  4. Відпочинок в SPA-салоні

    Якщо у вашої близької людини напружений графік і вона має мало часу на себе, від такого сюрпризу вона точно не зможе відмовитися. Лазня або хамам, розслабляючий масаж з використанням ефірних олій, обгортання для тіла — кращого відпочинку і не придумаєш. Вона отримає велике задоволення й буде вам вдячна за таку можливість.

  5. Індивідуальне пошиття сумки

    Ох ці незручні ситуації, коли приходиш в незнайому компанію, а у когось аналогічна твоїй сукня чи сумка. Ми за індивідуальність! Подаруйте іменинниці річ, яка буде тільки у неї. Кравець пошиє їй сумку за обраними розмірами, матеріалом та дизайном.

  6. Артвечірка

    Майстер-клас — мистецький захід, який розкриває таланти. Для участі в ньому зовсім не обов’язково бути великим художником і навіть вміти малювати. Викладач розкаже про техніку малювання акриловими фарбами та допоможе учаснику створити власний шедевр. Полотно та фарби видають на майстер-класі.

  7. Фотосесія

    Покажіть нам дівчину, яка не любить спалахи фотоапарату. Таких є одиниці. Всі інші не відмовилися б від особливого образу та професійних кадрів. Виберіть стиль самостійно або залишіть таку можливість моделі.

  8. Вихідні в Домі Хаскі

    Подруга обожнює собак? Не спішіть дарувати чотирилапого друга — бути його господарем велика відповідальність. А от відправити друга за місто в будинок, де живуть красивенні хаскі — можна. Вона зможе оселитися в одному з будинків на вихідні й розважатися з тваринами.

    Обирайте варіант, відштовхуючись від інтересів одержувача подаруйте йому незабутні емоції у свято.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні