--> Україна вже може діставати «Нептунами» кораблі в Севастополі – військовий експерт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна вже може діставати «Нептунами» кораблі в Севастополі – військовий експерт

2
-2
Україна вже може діставати «Нептунами» кораблі в Севастополі – військовий експерт
Військовий експерт з Азербайджану Агіль Рустамзаде в інтерв’ю «Радіо НВ», розміщеному на Youtube, заявив, що російські кораблі, які перебувають у бухті Севастополя, вже сприймають як загрозу українські протикорабельні ракети «Нептун».

«Я помічаю, що вони (росіяни – ред.) виводять кораблі, що будуть здійснювати пуски ракет «Калібр», тобто вони займаються своєю буденною діяльністю. Разом із тим, треба визнавати, що для Севастополя вже є загроза зі сторони протикорабельних ракет «Нептуп», - зауважив А. Рустамадзе.

За твердженням експерта, в України вже є можливість «Нептунами» дістати до Севастополя і там підбити якийсь із кораблів.

«Те, що ви (українці – ред.) взагалі у змозі здійснювати блокаду Зміїного – це вже для вас досягнення. І плюс якщо ви пошкодили корабель (йдеться про враження російського корабля тилового забезпечення «Всєволод Бобров» у ніч на 12 травня – ред.), то це таке пошкодження, що зробить судно небоєготовим на довгий час. Звісно, це досягнення», - сказав А. Рустамадзе.

Також, на думку експерта, о. Зміїний потрібен російським військовим як база протиповітряної оборони (ППО) для убезпечення угрупування на херсонському напрямку та накриття системами ППО частини Одеської області.

Крім того, зазначив А. Рустамадзе, «на даний момент російська армія втрачає наступальні можливості, й у найближчій перспективі вона буде не в силах здійснювати які-небудь настуальні операції».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, дістанемо. Тільки з асфальту відкопати треба...
Відповісти
Топіть тих сучих виродків!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні