У росії перукарі насильно зробили «зачіску» дитині буквою Z. ФОТО

1
4
У росії перукарі насильно зробили «зачіску» дитині буквою Z. ФОТО
У Московській області перукарі без дозволу матері виголили дитині на скроні букву Z.

Про це повідомили у соцмережах.

"Ситуація просто жахлива! Сьогодні привела дитину в перукарню в ТЦ "Веселка" і дуже сильно про це пошкодувала! ... Коли нас покликали, мого сина посадили до крісла, і я пояснила, як підстригти. Так як були зайняті місця для очікування, я пішла в папабургер навпроти зі спокійною душею. Перукар мені сказала "Ідіть", ну я спокійно довірилася їй і пішла. І дурепа. Прийшла моя дитина - і я просто сторопіла! Йому на скроні поголили Z, навіщо?", - поскаржилася жінка.

Вона зазначила, що не просила про таку послугу, а "в нинішній час це зайве, тим більше для дитини".

"Я покликала майстра за двері та поставила запитання, навіщо це було зроблено? Мені сказали, це блискавка, другий майстер взагалі висловилася, що Z пишеться в інший бік і краще б не ганьбилася. Зрештою мені повернули гроші, але при цьому зі словами пі***ц. ... Я, звісно, винна, що поруч не стояла, але вважаю, що перукар не мала права робити це. І виправдання типу "дитина погодилася" не катить, їй лише 4,5 роки. ... Ще й криво", - додала вона.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Zигоманія, zигобесіє-це нова кацапська скрєпа.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні