В Україні проведуть цільову мобілізацію: що це означає

2
-1
В Україні проведуть цільову мобілізацію: що це означає
Український уряд ухвалив рішення щодо проведення цільової мобілізації у відновлювальний період для ліквідації наслідків воєнних дій, пише ВластіНет.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Таке рішення Кабмін ухвалив на засіданні вчора, 7 травня. Цільова мобілізація має намір залучити людей до ліквідації наслідків воєнних дій та надзвичайних ситуацій на території країни.

Кабмін зазначив, що важливими етапами, серед іншого, є відновлення об'єктів критичної інфраструктури та сфери життєзабезпечення населення, визначення населених пунктів та районів, які потребують розмінування.

Також урядом передбачено можливість у період дії надзвичайного чи військового стану залучати для надання соціальних послуг працівників та волонтерів без спеціалізованої освіти.

Раніше цільова мобілізація була можлива для усунення наслідків надзвичайних ситуацій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що війна вже закінчилася, і можна такими справами займатися? Ви людям дайте нормальну зарплату і не треба ніякої мобілізації-народ сам піде..
Відповісти
Єрмак усе розікрав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні