--> Леді Гага під час виступу назвала росіян тупими. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Леді Гага під час виступу назвала росіян тупими. ВІДЕО

1
2
Леді Гага під час виступу назвала росіян тупими. ВІДЕО
Співачка з США Леді Гага під час свого нещодавнього концерту в Лас-Вегасі згадала про свої поїздки в росію та назвала росіян “тупими”.

Відео з концерту Леді Гаги записали шанувальники й опублікували у твіттер.

На відео співачка згадує свій концерт у 2012 році в росії, коли вона зі сцени виголосила промову на підтримку ЛГБТ-спільноти та запропонувала заарештувати її за це, оскільки незадовго до візиту Гаги до Москви в рф ухвалили закон про заборону пропаганди ЛГБТ серед неповнолітніх.

“Їм потрібно було заарештувати мене в росії, поки в них була можливість. Я сказала їм одягнути на мене кайданки, я приїхала з конвоєм. Вони були тупими тоді, такими і залишилися“, — заявила співачка під час концерту в США.

Під час концерту у Лас-Вегасі співачка виступила з промовою про війну росії проти України та розповіла, як сама допомагає постраждалим.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тут вона точно не помилилася
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні