Байден повинен направити військові кораблі США до Чорного моря - The Wall Street Journal

0
5
Байден повинен направити військові кораблі США до Чорного моря - The Wall Street Journal
США вивели свій флот з Чорного моря, в той час як російські військові кораблі обстрілюють Україну. Зараз експорт українських зернових морем неможливий без захисту НАТО. Про це у The Wall Street Journal пише колишній радник міністра оборони США Вест Бінг.

“1987-го року президент Рейган наказав американському військовому флоту супроводжувати танкери в Перській затоці, і це стримало атаки Ірану. У певний момент і президент Байден повинен направити військові кораблі США до Чорного моря для забезпечення вільного мореплавства”, - йдеться у статті.

“Ми віримо, що українці можуть перемогти, якщо в них буде правильна техніка, правильна підтримка”, - наводить автор слова Байдена, додаючи, що “досі допомога від США і НАТО Україні була замалою і запізньою”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні