«путін запевняє, що його нова ядерна зброя незупинна» - британські ЗМІ

3
-12
«путін запевняє, що його нова ядерна зброя незупинна» - британські ЗМІ
«путін запевняє, що його нова ядерна зброя незупинна: ​​російський палій війни хвалиться, що його ядерна ракета «Сатана II» може пробити всі сучасні засоби захисту і буде готова завдати удару по Британії восени», - британська The Daily Mail, пише телеграм-канал Волинь24.

Йдеться про ракету «Сармат», або «Сатана II» – міжконтинентальною балістичною ракетою з найбільшою дальністю у світі, здатною вразити ціль на відстані 11 200 миль, тобто будь-яку мету в США та Європі. Її випробування пройшли цього тижня.

Західні військові експерти заявили, що «Сармат» здатний нести 10 або більше ядерних боєголовок і хибних цілей – достатньо, щоб стерти з землі території розміром з Великобританію одним ударом.

Проте аналітики звертають увагу, що москва повідомила про свій перший випробувальний запуск тільки в середу, і будуть потрібні додаткові випробування, перш ніж ракету можна буде розгорнути.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про "другу армію " теж багато розповідали.
Відповісти
Знову надивився мультиків.
Відповісти
ага, ага, чули вже таке, у них там все анало-говнєт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні