--> «Можливий тиск на словах»: нумеролог розповіла чи загрожує Україні ядерний удар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Можливий тиск на словах»: нумеролог розповіла чи загрожує Україні ядерний удар

0
-4
«Можливий тиск на словах»: нумеролог розповіла чи загрожує Україні ядерний удар
Нумерологиня Ірина Соломон стверджує, що ядерних вибухів не буде, повідомляє Главред.

«Плутон, який є показником цього, йде на спад, пригальмовує свою активність з 29 квітня на півроку. Але планета ретроградна, тобто ближче до Землі, тому можливі загрози і тиск, але лише на словах», - пояснила нумеролог.

Але вона не виключає застосування хімічної та біологічної зброї, оскільки за хімію та інші науки відповідає Нептун, який зараз активний.

До слова, такої ж думки дотримується і астролог з Австралії Анжела Перл. За її словами, російський диктатор володимир путін навряд чи викорисає ядерну зброю у війні з Україною, але застосування хімічної або біологічної зброї є цілком можливим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні