--> Яку погоду на Великдень чекати волинянам | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яку погоду на Великдень чекати волинянам

0
1
Яку погоду на Великдень чекати волинянам
Чергова синоптикиня Волинського обласного гідрометеоцентру Надія Голя розповіла, що цьогоріч на Великдень на Волині синоптики прогнозують прохолодну погоду з невеликим дощем, пише Суспільне.

З її слів, така прохолодна, як для цього часу, погода спричинена впливом циклону і пов'язаними з ним атмосферними фронтами та переміщенням холодного повітря.

У суботу, 23 квітня, в області прогнозують хмарну погоду з проясненнями, вранці місцями туман, на ґрунті заморозки, невеликий, місцями помірний дощ. Вітер північний 5-10 метрів за секунду. Денної пори в області буде від +6°C до +11°C, в Луцьку – від +8°C до +10°C.

На Великдень, 24 квітня, прогнозують мінливу хмарність без істотних опадів, на поверхні ґрунту вночі та вранці місцями заморозки. Вітер південно-західний 7-12 метрів за секунду. Вночі температура повітря буде від 0°C до +5°C, вдень повітря прогріється від 11 до 16 градусів тепла.

«Температура повітря для цього часу холодніша, ніж зазвичай. В наступні дні, після Великодня, буде трішки тепліше», – додала синоптикиня Надія Голя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні