--> На звільненій від окупантів Київщині знайшли близько 900 тіл вбитих мирних жителів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На звільненій від окупантів Київщині знайшли близько 900 тіл вбитих мирних жителів

0
-5
На звільненій від окупантів Київщині знайшли близько 900 тіл вбитих мирних жителів
Начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов під час брифінгу заявив, що станом на сьогодні, 15 квітня, на звільнених від російських окупантів територіях Київщини знайдено понад 900 тіл вбитих мирних жителів, пише УНІАН.

«Хочу з прикрістю сказати про те, що сьогодні буде перетнута межа - 900 тіл загиблих, цивільних, яких ми знайшли, оглянули та передали до судово-медичних установ для детального огляду. Це буде понад 900 загиблих на сьогодні від рук безпосередньо російської армії», - повідомив він.

За його словами, із Бучі вивезено понад 350 тіл цивільних, вбитих окупантами.

«В Бучі найбільше жертв. Це свідчить про те, що окупанти, ті підрозділи, які діяли в Бучі, були найжорстокішими. Ми вже вивезли з Бучі більше 350 тіл загиблих. Ви розумієте, наскільки було небезпечно в цьому місті під час окупації. Значно менше - з Вишгородського району, з Броварського. Але загалом - сьогодні ми перетнемо межу за 900 тіл», - пояснив Нєбитов.

Він уточнив, що мова йде про тіла, вивезені з усіх раніше окупованих територій Київщини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні