--> «Це не дружній візит, розмова була жорсткою»: канцлер Австрії про переговори з Путіним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це не дружній візит, розмова була жорсткою»: канцлер Австрії про переговори з Путіним

0
-1
«Це не дружній візит, розмова була жорсткою»: канцлер Австрії про переговори з Путіним
Канцлер Австрії Карл Негаммер зустрівся у росії з володимиром путіним. Зустріч була непублічною, без журналістів та пресконференції. Після зустрічі Негаммер коротко розповів, що розмова була «жорсткою, відкритою та прямою», пише телеграм-канал Бабель.

«Це не дружній візит. Я щойно приїхав з України і на власні очі бачив незмірні страждання, завдані російською агресивною війною».. Негаммер розповів путіну про воєнні злочини у Бучі і про те, що всі винні мають бути притягнуті до відповідальності.

Негаммер повідомив путіну, що ЄС не скасує санкції і посилюватиме їх доти, доки в Україні гинуть люди. Він закликав путіна негайно припинити війну та відкрити гуманітарні коридори до окупованих міст.

«Але найважливішим моїм посланням путіну було те, що ця війна має нарешті закінчитися, тому що у війні програють обидві сторони», — повідомив Негаммер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні