путін один вирішує, коли закінчиться ця війна - Зеленський

1
-7
путін один вирішує, коли закінчиться ця війна - Зеленський
Президент Володимир Зеленський заявив, що в України немає іншого вибору, крім як сісти за стіл переговорів із володимиром путіним, оскільки лише він може зупинити війну.

Про це глава Української держави заявив у інтерв’ю німецькому виданню Bild, передає Укрінформ.

«Сьогодні Україні не залишається нічого іншого, як сісти за стіл переговорів. У росії ніхто інший не спроможний зупинити цю війну. Лише він один (президент рф путін - ред.) вирішує, коли ця війна закінчиться», - заявив Зеленський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таки "втюхують" Українцям оту "капітуляцію" під різними маринадами. Ще "абрахамія" їздив військових "вломувати" на якісь поступки.Які ті "пункти" перемовин від України? Чого їх так оберігають? Відчуваю що скоро буде чималий "шухер", і комусь доведеться драпати..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні