--> Арестович прокоментував можливість захоплення Харкова армією рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Арестович прокоментував можливість захоплення Харкова армією рф

1
-3
Арестович прокоментував можливість захоплення Харкова армією рф
Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович не думає, що у ворога наявні сили та можливості для захоплення Харкова.

Про це він повідомив в ефірі інформаційного телемарафону.

"Вони чисельністю вже не більше за нас, їх менше, ніж нас. Але, окрім кількісних показників, є ще якісні показники. Росіяни воюють поки що штатними механізованими підрозділами, повітряним складом, спецназом, Росгвардією, а у нас на один автомат 6 охочих. У нас багато хто призваний до війська та добровільно пішов, не вистачає важкої зброї, яку ми чекаємо від Заходу", - сказав Арестович.

Він також прокоментував заяви ворога про наміри захопити Харків.

"Наміри ворога не означають його можливості взяти місто. Те угруповання, яке спочатку намагалося взяти Харків, було елітним. Зараз воно практично поховано під Харковом. Я дуже сумніваюся, що та збірна солянка, яку вони зараз збирають по всій Росії або шляхом перекидання з Київщини, здатна взяти Харків", - вважає він.
На думку радника керівника ОП, окупанти продовжуватимуть бити по Україні та Харкову, зокрема, ракетами та артилерією.

"Просто до Харкова ще артилерія дістає, тому кожен громадянин має ухвалювати особисте рішення, чи залишатися йому у місті чи ні…", - додав Арестович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ого , на один автомат шість охочих. А чого в нас мало зброї, розпродали, розікрали? А трофейну зброю куди діваєте? Штучно стримуєте добровольців, щоб бува не вибили кацапів до того як підпишуть "капітуляційний мир"?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні