"Друга армія світу - перша у світі, за втратами" - Генштаб ЗСУ

0
-2
"Друга армія світу - перша у світі, за втратами" - Генштаб ЗСУ
Генеральний штаб ЗСУ вирішив втрати російської армії за час вторгнення на територію України. Також було здійснено порівняння з іншими арміями світу.

Порівняльна таблиця опублікована на фейсбук-сторінці Генштабу ЗСУ.

У ніч на 24 лютого, армія Росії вторглася на територію України. З цього часу і по сьогоднішній день супротивник втратив 18 300 осіб особового складу. Таким чином, за втратами людей росія опинилася на третьому місці після Грузії, Киргизстану та випередив Кіпр, Словенію та Словаччину.

Рашисти також зазнали серйозних втрат військової техніки. У цій війні фашисти втратили 647 танків, що перевищує показник Білорусі, Франції, Іспанії, Казахстану.

Окупанти втратили у російсько-українській війні 147 бойових літаків. Показник вищий, ніж у Великобританії, Польщі, Казахстану та Білорусі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні