Окупанти знову обстріляли мирні будинки. ФОТО

0
-7
Окупанти знову обстріляли мирні будинки. ФОТО
Російські окупанти знову обстріляли мирні будинки у Гуляйполі.

Про це повідомляє полоція в Запоріжській області.

28 березня на мирне населення Гуляйполя знову здійснено ворожий напад. Російський агресор обстріляв житлові будинки мирних жителів та інші об’єкти інфраструктури. За попередньою інформацією травмовано одну людину.

"На місці події працюють відповідні спецслужби. Правоохоронці оглядають територію та документують факти руйнування від обстрілів, фіксують завдані збитки", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок бойових дій пошкоджено кілька десятків будинків місцевих жителів, їх гаражі разом із автотранспортом власників. Також у місті зруйновано декілька продовольчих магазинів.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні