В Енергодарі окупанти викрали заступника мера міста

1
5
В Енергодарі окупанти викрали заступника мера міста
В Енергодарі окупанти викрали першого заступника міського голови Івана Самойдюка.

Про це повідомляє мер міста Дмитро Орлов.

У Енергодарі окупанти вдалися до відверто терористичних методів. Після того, як загарбники зрозуміли, що міська влада не піде на співробітництво, вони викрали першого заступника міського голови Івана Самойдюка.

На зв'язок він не виходив з 19 березня, а 20 березня Дмитро Орлов отримав підтвердження, що окупанти викрали його заступника.

"Окупанти також розпочали фізичний, психологічний тиск на активних в своїй публічній діяльності мешканців Енергодара. Продовжують розшукувати тих енергодарців, в принциповій позиції яких вбачають для себе загрозу. Просимо депутатів, активістів та публічних енергодарців зараз зберігати максимальну обережність. Не відповідайте на незнайомі телефони, не розповідайте нікому про своє фактичне місцезнаходження", - повідомив мер Енергодару.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну хiба так можна?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні