Священники Києво-Печерської лаври напали на журналістів після питання про Росію. ВІДЕО

3
-7
Священники Києво-Печерської лаври напали на журналістів після питання про Росію. ВІДЕО
На території Києво-Печерської лаври скоєно напад на знімальну групу.

Про це повідомляється на Слідство Інфо.

Інцидент стався після того, як у священнослужителів спитали думку про російське вторгнення в Україну та вбивство мирних громадян. На території Лаври журналісти зустріли митрополита Російської православної церкви в Україні Павла, однак відповідати на поставлені питання той відмовився.

"У той же час чоловік, який був поруч з настоятелем Лаври (ймовірний помічник) передавав іншому чоловіку гроші. За кілька хвилин чоловік, якому передали гроші, напав на репортера "Слідства.Інфо" Дмитра Реплянчука. Він тримав у руках палицю, яка допомагає при ходінні, і нею почав бити журналіста по нозі, але палиця зламалася об ногу репортера. Після цього кілька чоловіків, які тоді перебували на території Лаври та спостерігали за інцидентом, продовжили погрожувати та переслідували журналістів "Слідства.Інфо", - йдеться у повідомленні.

Журналісти покинули територію Лаври й викликали поліцію. Внаслідок нападу журналіст Дмитро Реплянчук відбувся забоєм на нозі від удару палицею та почувається задовільно.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так це кубло ФСБешне! Чого дивуватися на таку реакцію.
Відповісти
тих попів вже давно треба з Лаври за бороди повитягати і копняків понадавати
Відповісти
пузаті фарисеї...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні