РФ порушила «режим тиші» та почала обстрілювати Маріуполь під час евакуації

2
-2
РФ порушила «режим тиші» та почала обстрілювати Маріуполь під час евакуації
Російська сторона порушила домовленості про «зелений коридор» з Маріуполя і почала обстріл, евакуація переноситься, повідомляє Маріупольська міська рада.

«У зв'язку з тим, що російська сторона не дотримується режиму тиші і продовжила обстріл як самого Маріуполя, так і його околиць, з метою безпеки евакуація населення перенесеться.

Просимо всіх маріупольців розходитись і прямувати до місць укриття. Додаткову інформацію про евакуацію буде розміщено найближчим часом. На даний момент йдуть переговори з російською федерацією щодо встановлення режиму тиші та забезпечення безпечного гуманітарного коридору.

Також інформуватимуть мешканців міста поліцейські за допомогою гучномовців. Маріупольці, тримаємось!», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Домовленості з кацапами не варті дірки від бублика! Сволота кончена! Виздихали б ви поголовно!!!
Відповісти
їх кількаразово, навіть із закордону попереджали, що буде саме так
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні