«Вони мають зробити вибір сьогодні, завтра нас знову будуть бомбардувати», - Подоляк

0
-1
«Вони мають зробити вибір сьогодні, завтра нас знову будуть бомбардувати», - Подоляк
Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк звернувся до Західних партнерів з вимогою зробити вибір сьогодні, пише телеграм-канал Україна Факти.

«Україна платить найбільшу ціну — платить своїми дітьми. Якщо це недостатня причина — це вибір їх сердець. Вони мають зробити вибір сьогодні. Завтра нас знову будуть бомбардувати, діти спатимуть в підвалах. Україна платить за свободу.

Світ вже все розуміє, просто люди не можуть повірити, що в 2022 році є така війна. Вони сидять у своїх ресторанчиках і думають, що це якийсь фільм. Вони психологічно не готові, що таке можливо.

Зараз є глобальний конфлікт, це вже Третя Світова. Якщо вони знищать міста в Україні, вони підуть далі. В них завжди є опція "ядерна зброя», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні