--> Американська розвідка намагається з'ясувати, чи Путін раціонально приймає рішення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Американська розвідка намагається з'ясувати, чи Путін раціонально приймає рішення

1
-1
Американська розвідка намагається з'ясувати, чи Путін раціонально приймає рішення
Пріоритетним завданням розвідки США в останні дні стало завдання з’ясувати, який ментальний стан президента РФ Володимира Путіна і як це впливає на його рішення щодо війни в Україні, пише Європейська Правда.

Розвідка отримала вказівку збирати інформацію про те, у якому стані Путін і як він відреагував на об’єднану і жорстку реакцію Заходу, якої, ймовірно, не очікував.

Ця робота почалася паралельно з тим, як експерти, що тривалий час спостерігають за Путіним, почали публічно заявляти, що він все більш знервований та ірраціональний.

За словами співрозмовників, не надходило жодних конкретних вказівок на те, що загальний стан Путіна суттєво змінився. Також припускають, що Путін зараз може тиснути на США і союзників, намагаючись переконати йти на його умови з побоювань, що він зробить щось гірше.

Але є і ознаки того, що рішення очільника Кремля щодо України були нетиповими, що дехто пов’язує із його тривалою ізоляцією під час пандемії коронавірусу.

Таких припущень додалося після його промови у вівторок щодо України, рішення йти на повномасштабне вторгнення і непрямої погрози ядерною зброєю.

На брифінгу в понеділок керівник розвідки США заявив, що у них немає грунтовної інформації про стан Путіна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормальна людина такого не робитиме!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні