--> Білоруські війська зайшли на територію України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Білоруські війська зайшли на територію України

1
-10
Білоруські війська зайшли на територію України
Інформацію підтвердив речник регіонального управління сил тероборони “Північ” Віталій Кирилов.

Про це пише Уніан.

За даними Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, інформацію підтвердив речник регіонального управління сил тероборони “Північ” Віталій Кирилов.

“Білорусь вступила у війну. На Чернігівщину зайшли білоруські війська“, – йдеться у повідомленні.

Жителі сіл Слабин, Пакуль, селища Михайло-Коцюбинського повідомляють про пересування військової техніки з нанесеним на ній білим колом.

Пересування техніки супроводжується приглушенням мобільного зв’язку.

Як повідомляють місцеві жителі Михайло-Коцюбинського, об 11:30 пройшла білоруська колона з 33 одиниць, з яких 11 – “Гради”. Мобільний зв’язок знову глушать, їдуть у сторону Слабина чи Пакуля.

Раніше в центрі оборонних стратегій повідомили, що існує дуже велика ймовірність того, що самопроголошений Уряд Республіки Білорусь (РБ) прийме рішення про участь Збройних сил РБ у війні, яку веде Російська Федерація проти України. Це означає задіяння всіх сил і засобів Збройних сил Білорусі проти наших сил оборони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ходять чутки що бульбоокупанти хочуть вночі Ковель захопити. Волиняки-будьмо пильні. Влаштуємо бульбачам такий гарячий прийом щоб і пеклі чорти почали хреститися! Бий окупанта!
Слава нації!! Смерть ворогам!! Воля або смерть! Україна понад все!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні