Відомий український співак розповів, як «злазив» з наркотиків та чому на них підсів

1
-3
Відомий український співак розповів, як «злазив» з наркотиків та чому на них підсів
Український артист Макс Барських поділився своїм досвідом щодо заборонених речовин.

Про це пише Уніан з посиланням на журнал "Отдохни".

"Я хочу поділитися своїм досвідом з молодим поколінням: розповісти, що допінги - це не вихід і не легкість, а страшна помилка, яка може скінчитись дуже плачевно", - сказав артист.

Співак детально розповів, як у його життя увійшли наркотики. Це був клубний відпочинок після концертів у різних містах.

"Я швидко усвідомив, що наркотики - не те, що допомагає мені писати пісні, й впорався з цим. Це віддаляло мене від внутрішнього "я", тому я сказав "стоп" і повністю прибрав зі свого життя і людей, і ситуації, що призводили до такого проведення часу", - додав Макс.

Також виконавець поділився своїм сьогоднішнім ставленням до наркотиків. Він вважає, що "легких" та "важких" наркотиків немає - всі вони однаково призводять до зловживання: "Коли легкі речовини вже не діють або стають звичкою, людина починає шукати щось інше. Шлях до справжньої ейфорії та сильних відчуттів не в тому, щоб убитися наркотиками або напитися та забути себе, а в тому, щоб уміти спілкуватися із собою. У цьому - вихід. Коли ти чесний із собою і визнаєш свої помилки, то можеш працювати з цим. Так ти стаєш кращим, тобі не потрібен допінг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай краще розповість,як він з мужиків злазив на шляху до слави...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні