Депутати від «Слуги Народу» та іноземні журналісти потрапили під обстріл. ВІДЕО

1
-2
Депутати від «Слуги Народу» та іноземні журналісти потрапили під обстріл. ВІДЕО
Нардепи разом із іноземними журналістами потрапили під обстріл.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомила речниця партії Юлія Палійчук.

На одній із позицій ЗСУ у селищі Новолуганське нардепи та іноземні журналісти потрапили під обстріл бойовиків – по них стріляли снарядами 122 калібру. Їх негайно евакуювали в укриття. На кадрах, які зняв керівник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія видно, як політики, разом із військовими та журналістами, ховаються у бліндажі. На нардепі був бронежилет та каска. Іноземні журналісти продовжили знімати сюжет, незважаючи на те, що на тлі лунали вибухи.

"Іноземні журналісти побачили на власні очі, як порушуються Мінські домовленості і використовується заборонена зброя. Вони були шоковані. По нас прилетіло близько 10-12 снарядів, дякувати Богові всі залишилися живі. Відсиділися в бліндажі і, коли відчули безпеку, переїхали на інший спостережний пункт" , – розповів у відеоролику після обстрілу Давид Арахамія.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може вже у того пана "абрахамії" розкрилися очі, вже не буде вересчати що захід нагнітає істерію. Може коли "півень його клюнув" до нього дійшло?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні