У пожежі загинула дитина, поки мама дивилась телевізор

0
2
У пожежі загинула дитина, поки мама дивилась телевізор
У Тернопільській області через недбалість матері загинула дитина.

Про це пише Галас.

Відомо, що у горе-матері 10 дітей. У Ввечері жінка вирішила увімкнути телевізор, залишивши при цьому своїх малолітніх дітей без будь-якого нагляду зі сторони батьків та дорослих. При цьому 5 дітей (1 неповнолітній та 4 малолітніх) в цей час купались на ставку в без супроводу дорослих, та 4 малолітніх дітей перебували на території домогосподарства.

Близько 18 години вечора виникла пожежа, причиною якої стало потрапляння джерела запалювання (тліючого тютюнового виробу, відкритого полум`я сірника, свічки, факелу, спеціально виготовлених пристроїв та пристосувань) в осередок пожежі, який знаходився у дальньому правому куті будівлі.

Жінка не переконалася в тому де в цей час знаходяться її малолітні діти, оскільки не виконувала батьківських обов`язків по догляду за дітьми, тому й не знала про їх місцезнаходження, а ліквідаторам пожежі повідомила про те, що її молодші діти знаходяться всередині житлового будинку, а старші на ставку.

Під час ліквідації пожежі у вказаному підсобному дерев`яному приміщенні виявлено тіло малолітньої дитини, смерть якої настала внаслідок гострого отруєння окисом вуглецю.

На суді підозрювана розкаялась та визнала провину. Її засудили до 1 року іспитового терміну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні