Топ-3 пари знаків Зодіаку, в сім’ях яких завжди будуть сварки

0
-3
Топ-3 пари знаків Зодіаку, в сім’ях яких завжди будуть сварки
Щоб не страждати від розбитого серця, астрологи радять уникати свідомо приречених союзів.

Про це пише UkrMedia.

Ось ТОП-3 пар знаків Зодіаку, спільне життя яких приречене на муки.

Телець і Стрілець

У кожного з цих партнерів складний характер. Телець славиться своєю впертістю і приземленістю, а Стрілець занадто сильно дорожить свободою і постійно жадає змін. Це — та ситуація, коли мінус і плюс притягуються один до одного. Правда, ненадовго. Після цукерково-букетного періоду їх чекає маса неприємних сюрпризів.

Стрілець і Телець можуть довго мучити один одного, з’ясовуючи, що ж гірше — відсутність гнучкості або спонтанність. Але рано чи пізно таким відносинам прийде кінець.

Лев і Скорпіон

За своєю природою Лев — сильна особистість. Він обожнює контролювати всіх і все навколо. Якщо хтось посміє вказати йому на помилки — бути біді. Скорпіон — досить тиха людина. Однак навіть він не буде миритися з відвертим приниженням. Ніхто з цих закоханих не готовий поступитися своїми принципами. В основному проблеми в таких сім’ях починаються на ґрунті побутових розбіжностей.

Рак і Терези

Раки — потайливі і тихі особистості. Терези — добродушні і товариські. Вони закохуються один в одного з першого погляду, не розуміючи, що заздалегідь приречені на страждання. Удавана загадковість проходить, як тільки пара з’їжджається. З кожним днем стає все нудніше, Терези при будь-якому зручному випадку збігають в гості до друзів, а Раки страждають від ревнощів і бояться сказати правду.

Обидва партнери розуміють, що триматися за “хворі” відносини марно. Правда, на відміну від інших пар, хоча б намагаються їх врятувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні