У секонд-хенді випадково продали сумку, яку забула відвідувачка

0
-2
У секонд-хенді випадково продали сумку, яку забула відвідувачка
Лондонський благодійний магазин випадково продав дорогу сумку модного бренду Balenciaga, яку забула відвідувачка. Жінка повернулася за своєю річчю, але її вже не було.

Про це пише 24 канал.

Жінка, як відомо, прийшла у магазин з 2-ма дітьми. Вона поспішала вийти з роздягальні і тому забула там сумку, яку купила за (21 500 гривень).

Через деякий час відвідувачка повернулася до магазину, коли зрозуміла, що залишила сумку, але він вже зачинився. А коли вона прийшла туди наступного дня, їй сказали, що сумку продали. Суму, за яку купили її річ, жінці не повідомили. Однак, зважаючи на цінову політику крамниці, можна припустити, що сумку купили значно дешевше, ніж вона коштувала насправді.

Клієнтку магазину обурило те, що сумку продали разом з іншими речами, які були всередині, зокрема й ключами. Проте у магазині сказали, що вона була порожньою.

У магазині вибачилися за цей інцидент. Зараз справою з повернення сумки займається поліція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні