--> Чому не варто купувати автомобілі за довіреністю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому не варто купувати автомобілі за довіреністю

0
-6
Чому не варто купувати автомобілі за довіреністю
При купівлі автомобілів за нотаріальною довіреністю можуть бути серйозні проблеми, проте українці і надалі купують авто у такий спосіб.

Про це пише Today.

Чому не потрібно купувати автомобіль за довіреністю

Днями до сервісного центру МВС у Миколаївській області звернувся громадянин для перереєстрації автомобіля Chevrolet Aveo, який він купив наприкінці 2021 року в Одесі за нотаріальною довіреністю. Під час перевірки по базам з'ясувалося, що цей Aveo знаходиться в розшуку, і тому його не можна перереєструвати.

Про цей факт негайно поінформували відповідні інстанції, щоб вони вжили заходів згідно з чинним українським законодавством. Тепер покупець Chevrolet Aveo замість того, щоб радіти своєму новому автомобілю, повинен довго спілкуватися з поліцією і, можливо, з судом.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС наголосила, що в січні 2022 року було виявлено кілька автомобілів, які перебувають у розшуку, проданих за генеральною довіреністю. Тому краще не піддаватися на умовляння продавця, які б він переконливі аргументи не наводив, чому машина продається за довіреністю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні