Лучани скаржаться на відключення світла: причина

2
-7
Лучани скаржаться на відключення світла: причина
Лучани і жителі громади впродовж січня масово скаржилися на відсутність електропостачання.

Про це йшлося 1 лютого під час наради у Луцькій міській раді, пише ВолиньPost.

Директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карпяк розповіла, що у відділ комунікації «15-80» у січні надійшло приблизно 2 тисячі звернення, найбільша частина (235 звернень) стосувалися роботи «Волиньобленерго».

Мешканці Луцька і сіл громади повідомляли про відсутність електроенергії. Також через відключення світла припиняли роботу декілька міських котелень, тому через це були скарги і на відсутність тепла.

Директор Луцької філії ПрАТ «Волиньобленерго» Роман Підгорний запевнив, що проблеми виникають здебільшого через погодні умови – випадання і танення снігу, а тому – затікання води у підстанції. Через цю та інші причини виникають порушення в роботі обладнання.

«Ми викликаємо бригади і у вихідні, намагаємося зробити все можливе, щоб покращити умови електропостачання Луцька», - сказав Підгорний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це Підгорний вже в Горохові в Ресі "накерував"
Відповісти
Поганому танцюристу завжди щось заважає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні