Вбив охоронця і підпалив магазин: затримали злочинця

0
-2
Вбив охоронця і підпалив магазин: затримали злочинця
В Одесі поліція затримала неодноразово судимого чоловіка, який в Херсонській області вбив охоронця, підпалив магазин і втік.

Про це повідомили в телеграм-каналі Департаменту карного розшуку МВС.

У поліцію Херсонської області надійшло повідомлення про пожежу в одному з магазинів і, що всередині знаходиться людина без ознак життя. Оглянувши приміщення, оперативники встановили, що причина пожежі – умисний підпал.

З магазину зникла сумка з 20 тисячами гривень.

Поліцейські затримали раніше судимого підозрюваного в Одесі. Виявилося, що співробітниця магазину познайомилася в інтернеті з чоловіком, з яким стала жити разом. Він розповів жінці, що вже притягувався до кримінальної відповідальності і хоче знову скоїти крадіжку. Якось увечері чоловік повернувся додому з грошима, а також електроприладами і сказав, що йому необхідно терміново поїхати.

Вранці, прийшовши в магазин, жінка побачила обгоріле приміщення і тіло охоронця.

За словами зловмисника, він проник в магазин через вікно, а коли побачив охоронця, наніс йому кілька ударів гострим предметом.

Слідство триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні