У зоопарку жінка вкинула 3-річну дитину у вольєр до ведмедя

0
2
У зоопарку жінка вкинула 3-річну дитину у вольєр до ведмедя
У Ташкенті жінка, під час походу у зоопарк, на очах у відвідувачів скинула дитину у вольєр до ведмедя.

Про це пише Мета.

Подія трапилася 28 січня. Очевидці події та працівники зоопарку намагалися зупинити жінку, проте їй все ж вдалося перекинути 3-річну дитину через металеву огорожу. Дівчинка впала з висоти майже 5 метрів.

Кавказький бурий ведмідь на ім'я Зузу спустився в рів, підійшов до дівчинки, понюхав і відійшов. Працівники зоопарку негайно почали заманювати ведмедя всередину приміщення, куди він увійшов.

Дитину забрали з вольєра та відправили на огляд медсестри зоопарку. При первинному обстеженні, крім забитих місць, видимих ​​серйозних травм у потерпілої не виявили.

За фактом інциденту розпочато розслідування. Дитина перебуває під наглядом лікарів. Керівництво зоопарку взяло всі витрати на себе на надання медичної допомоги дівчинці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні