Відомій українській акторці зробили термінову операцію на серці. ФОТО

0
0
Відомій українській акторці зробили термінову операцію на серці. ФОТО
Відома акторка театру та кіно, заслужена артистка України Тетяна Шеліга перенесла важку операцію на серці.

Про це пише акторка на сторінці у фейсбук.

73-річна знаменитість потрапила до лікарні із закритою аортою на 99%.

Тетяна Шеліга перенесла складну операцію на серці. За порятунок акторка дякує Ользі Сумській, яка вчасно зателефонувала до лікарів Інституту серця, де їй сказали терміново госпіталізувати Шелігу.

"Друзі, мої любі, вірні і рідні! Як я вдячна за те, що врятували мене! Я вже писала про це, і про Олечку Сумську, і про інших людей. А зараз хочу написати про людину, ім'я якої вже увійшло в історію України. Це Борис Михайлович Тодуров, засновник Інституту серця та один з провідних серцево-судинних хірургів не тільки в Україні, а й у всьому світі
Акторка розповіла, що Ольга Сумська зателефонувала саме цьому лікареві, який прооперував і поставив стент. Окрім Тодурова, Шеліга віддячила також судинного хірурга Зеленського Олега Валеріановича, який вказав на інші проблемні місця" - йдеться на сторінці жінки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні