Чоловіка української співачки підозрюють у викраденні авто. ФОТО

1
-6
Чоловіка української співачки підозрюють у викраденні авто. ФОТО
В Одесі затримали 40-річного чоловіка за підозрою у викраденні авто преміум-класу Hyundai Santa Fe.

Про це пише Думська.

Повідомляється, що його "спіймали" по гарячих слідах. Він їздив по місту в пошуках автомобіля, а коли знайшов, кинув свою машину і зник на викраденій. При обшуку в його машині поліцейські знайшли електронні пристрої для злому транспортних засобів, пістолет травматичної дії, паспорт, виданий на його ім'я іноземною державою, та інші речові докази протиправної діяльності.

Зловмисником виявився чоловік української співачки Вікторії Петрик. Чоловіка впізнали за статурою, бо зірка періодично виставляла фото з ним, але прикривала обличчя смайликом.

Зараз Володимир Андрушкевич перебуває в СІЗО. При цьому за нього можуть внести заставу в розмірі 744,3 тис. грн.

Вікторія Петрик - українська співачка. Володарка титулу найсексуальнішої учасниці нової хвилі 2014 року. Переможець "Дитячої Нової хвилі 2010". Старша сестра Анастасії Петрик.
Вона представляла Україну на Дитячому Євробаченні 2008 в Лімасолі, де посіла 2 місце. Представниця України на Новій Хвилі 2014.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я звичайно не спеціаліст, але Санта-ФЕ це точно не преміум-клас.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні