--> Ірина Федишин пригадала, як мала вийти заміж за священника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ірина Федишин пригадала, як мала вийти заміж за священника

0
5
Ірина Федишин пригадала, як мала вийти заміж за священника
Українська співачка Ірина Федишин зізналася, що могла й не блищати на сцені. А все через сильне кохання до чоловіка, який мав стати священником.

Про це пише ТСН.

Жінка зустріла коханого у юні роки, коли вже почала активно будувати співочу кар'єру і виступати на сільських святах і всюди, де кликали.

"Ми почали зустрічатися і він мав їхати до Ватикану навчатися", - пригадала артистка.

Федишин була готова стати дружиною священника і відмовитися від своєї музичної мрії:

"І якраз приймали, власне, у нього вдома. І зібрались значить всі священники, я тоді приїхала на свято. Я пам'ятаю й досі, як вони мене лякали: "Іро ,а ми знаємо, що ти співаєш. А ти що, хочеш вийти заміж за Віталіка? Він буде священником, а ти знаєш, а йому дадуть парафію в якомусь селі. А ти поїдеш, а там може бути якась пічка, якась там сажа і то треба буде робити. Ти будеш то робити?". Я кажу: "Та буду", - пригадала Ірина.

Як з'ясувалося, йдеться про того самого Віталія Човника, - нинішнього чоловіка зірки. Просто він раптово передумав і навпаки, сам пішов за коханою здійснювати її мрію:

"Він каже: "Ти знаєш, я не хочу тебе тут залишати. Якщо я вернусь з Ватикану, а раптом тебе вже хтось забере", - аргументував своє рішення тоді Човник.

Ось так разом із чоловіком почалися перші гастролі. Як відомо, саме Віталій зараз не лише коханий чоловік, а й продюсер і права рука виконавиці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні