17-річний юнак кинувся під швидкісний потяг. ФОТО

0
3
 17-річний юнак кинувся під швидкісний потяг. ФОТО
На залізничній станції у місті Дубно 17-річний хлопець покінчив життя самогубством.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Рівненській області.

Подія сталася учора, 23 січня, о 20:10 поблизу залізничної станції міста Дубно. Швидкісний потяг сполученням "Львів-Київ" збив хлопця. Про це до поліції повідомили очевидці події.

Правоохоронці з’ясували, що попри подані звукові сигнали та екстрене гальмування машиністу поїзда уникнути наїзду на невідомого не вдалося. Зі слів його помічника, під час наближення до чоловіка, який перебував на сусідній колії, той раптово вибіг та ліг під поїзд.

Загиблим виявився 17-річний дубенчанин, учень одного із профтехучилищ. Передсмертної записки при ньому виявлено не було.

"Умежах кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини загибелі неповнолітнього. Відомо, що він проживав із матір’ю, старшим братом і вітчимом. Явних конфліктів у родині не виникало, у навчальному закладі характеризувався посередньо. Того дня він відпочивав із друзями, після чого близько 17:30 мав повертатися додому", - розповіли у поліції.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні