Активіст з Луцька закликав Порошенка захистити Трампа. ВІДЕО

3
87
Активіст з Луцька закликав Порошенка захистити Трампа. ВІДЕО
Активіст із Волині Ілля Токаренко опублікував відеозвернення до жителів Луцька.

Про це повідомляє Ілля Токаренко на фейсбук.

У відео він закликав волинян прийти на мітинг біля Волинської державної адміністрації у підтримку експрезидента США Дональда Трампа. За словами Іллі Токаренка саме завдяки Трампу п’ятий президент України Петро Порошенко “місяць піарився із Джавелінами”, а нині зовсім не підтримує колишнього президента США.

“Волинь вимагає від конгресу США припинити політичні переслідування Дональда Трампа і не фабрикувати справи проти нього. 21.01.2022 відбудеться мітинг біля Волинської державної адміністрації на захист 45 президента США. Дональд Трамп друг України”, – написав активіст під публікацією.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
87

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іпанутий порохобот!
Відповісти
Швидше навпаки
Відповісти
Краще вже підтримку іншого діяча, який на фронт китайські гробовозки постачав, перед тим приліпивши зверху "собачу будку", за яку говорив Карлсон N3.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні