--> Пили вино та співали: Порошенко після суду влаштував святкування у ресторані. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пили вино та співали: Порошенко після суду влаштував святкування у ресторані. ФОТО

0
-9
Пили вино та співали: Порошенко після суду влаштував святкування у ресторані. ФОТО
Експрезидент Петро Порошенко після суду поїхав "святкувати" до ресторану разом із своєю командою.

Про це пише Українська правда.

Серед гостей були народні депутати Ірина Геращенко, Олексій Гончаренко, Вікторія Сюмар, Артур Герасимов, Сергій Алєксєєв, Яна Зінкевич, журналіст Віталій Гайдукевич, адвокат Ілля Новіков, речник політика Святослав Цеголко та інші.

Крім цього, за 5 хвилин після Порошенка з ресторану вийшов мільйонер Ігор Воронов.

Згодом після публікації новини про "святкування" нардепка "ЄС" Ірина Геращенко написала у фейсбук, що фракція запросила Петра і Марину Порошенків святкувати новорічні та різдвяні свята.

"Рідкісна можливість - зібратися разом на пів годинки в одному з ресторанів недалеко від офісу, поспівати щедрівок/колядок не в суді, побажати одне одному і Україні щасливого, європейського 2022 року. Батько наш Бандера теж співали, разом з Іллею Новіковим. Їли смачні деруни. Підняли по келиху вина", - написала Геращенко.










Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні