--> «А в чому новина?»: Зеленський звернувся до українців через загрозу вторгнення РФ. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«А в чому новина?»: Зеленський звернувся до українців через загрозу вторгнення РФ. ВІДЕО

10
-4
«А в чому новина?»: Зеленський звернувся до українців через загрозу вторгнення РФ. ВІДЕО
Президент Володимир Зеленський звернувся до українців із проханням не панікувати через можливе вторгнення Росії в Україну та пообіцяв, що в країні пануватиме мир і всі зустрінуть 2023 рік.

Про це пише Українська Правда.

Президент вважає, що Росія навмисне розповсюджує паніку та невпевненість у населення, щоб послабити можливий опір. Зеленський попросив зберігати гідність і гордість, аби не підігравати агресивним намірам Росії.

Також він зазначив, що українська влада тісно співпрацює з партнерами щодо дипломатичного вирішення ситуації та посилює свою обороноздатність.

«А в чому, власне, новина? Хіба це не реальність уже 8 років? Хіба вторгнення почалось не у 2014? Хіба загроза масштабної війни з’явилась тільки зараз? Ці ризики існують не один день. І вони не стали більшими. Більшим став ажіотаж навколо них. І зараз активно нападають не на нашу землю, а на ваші нерви. Щоб у вас було постійне відчуття тривоги.

Всім нашим громадянам, особливо похилого віку, потрібно це зрозуміти. Видихнути. Заспокоїтись. Не бігти по гречку і сірники.

Що робити вам? Тільки одне. Зберігати спокій, холодну голову, впевненість у своїх силах, у свої армії, у нашій Україні. Не накручувати самих себе, на все реагувати мудро, а не емоційно!

Не думати тривожно і постійно «Що ж буде завтра, що ж буде в майбутньому». А знати. Розповідаю.

22 січня ми відзначимо День Соборності України.

Відкриємо Запорізький міст. За рік – збудуємо найбільшу трасу в Україні від Ужгорода до Луганська.

Будемо будувати дороги, мости, школи, стадіони, вагони, літаки і танки.

Вакцинуємо переважну більшість населення.

В квітні - відзначимо Великдень.

В травні як завжди – сонце, вихідні, шашлики, і звісно – День Перемоги. А далі літо. Ми будемо здавати ЗНО, вступати до університетів, планувати відпустку, копати городи, одружуватись і гуляти весілля. А далі осінь. Де сподіваюсь – ми будемо вболівати за нашу збірну на Чемпіонаті світу з футболу в Катарі. А далі зима.

І будемо готуватись до новорічних свят. Як завжди, 31 грудня усією родиною зберемось за столом. І я впевнений, що у новорічному зверненні скажу: "Дорогі українці! Ну я ж говорив? Ми молодці!"

Ми не панікували. Не піддавались на провокації. Ми були спокійними, сильними і зустрічаємо наступний Новий рік. Без паніки. Без страху. Сподіваюсь – без вірусів. І щиро вірю – без війни. Слава Україні!», - заявив Володимир Зеленський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бидляра, коли вже тебе твої ж кинуть.

"В травні як завжди – сонце, вихідні, шашлики...ми молодці...".
Відповісти
На Україну не нападуть, якщо Україна вступить в НАТО. В НАТО Україну візьмуть лише після виконання всіх письмових обіцянок Зеленського Байдену. Усі обіцянки стосувались 2021 року. Станом на січень 2022 року жодна обіцянка не виконана. Про яку небезпеку може бути мова??? Усі обіцянки стосувались судової реформи, боротьби з корупцією, виявлення путінських агентів в органах державної влади.
Відповісти
Видихнути зможемо тоді коли оце "зелене непорозуміння" піде з посади президента, або коли ''ху*ло" забереться зі своєю ордою подалі від України. А ще краще якщо і одне і друге.
Відповісти
Агов "сонцесяйний", а те що в армії катастрофічно
бракує пального, те що провалені закупівлі на "оборонку" то це по плану?!!! Чи може по твоєму "плану" здати всю Україну без єдиного пострілу?!!!!
Відповісти
Сонцедойний планував це що наприкінці 2019-го. Йому не потрібна перемога, не потрібне звільнення захоплених територій від москалів, йому потрібен рейтинг на основі "миру", навіть шляхом заглядання в 21
Відповісти
Дайте йому вже той оселедець.Хто його ще слухає...
Відповісти
А може ляща?
Відповісти
А може відправити до Харкова у тривале відрядження, бо вже заявив, що Харків буде окуповано ерефією
Відповісти
А хтось раніше заявляв що якби він був президентом в 14році то Крим не окупували, а тепер розповідає про можливу окупацію Харкова. Пес він шолудивий!!!
Відповісти
Вибачте, що викладаю це в Інтернет, але у мене немає вибору. Хіба я ніколи не вірив у привороти чи заклинання, поки не зустрів цього чарівника, коли цього року відвідав свого друга в Україні на бізнес-саміт. Я зустрічаю чоловіка на ім’я доктор АЛАБА, який був дійсно могутнім, і він міг допомогти із заклинаннями, які повернули б загублених, коханців і магічні гроші, магію чи магію на хорошу роботу чи щастя. Я щасливий зараз. Я свідчу тому, що чоловік, за якого я хотіла вийти заміж, пішов від мене за 5 тижнів до весілля, і моє життя перевернулося з ніг на голову, тому що наші стосунки тривали 3 роки. Я його дуже любила, але його мати була проти нас і не мала добре оплачуваної роботи. Коли я зустрів цього чарівника, я розповів йому, що трапилося, і пояснив йому ситуацію. Спочатку я вагався і сумнівався, але просто спробував. А через два дні, коли я повернулася до Німеччини, мені зателефонував друг (тепер чоловік) і прийшов до мене, і я вибачилася, що з його мамою і сім’єю все домовилася, і пішла на нове співбесіду, щоб вийти заміж. Я не повірив, тому що доктор АЛАБА просто запитав моє ім’я, ім’я мого друга і все, що я хотів. Ну, тепер ми щасливі в шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а у мого чоловіка теж нова робота, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта: зараз ми щасливі в шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а у мого чоловіка теж нова робота, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта: зараз ми щасливі в шлюбі і чекаємо на нашу маленьку дитину, а у мого чоловіка теж нова робота, і наше життя стало набагато кращим. Його електронна пошта: dralaba3000@gmail.com Ви також можете зв’язатися з ним через WhatsApp/viber за цим номером +1(425) 477-2744
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні