У Луцьку просять змінити маршрут автобуса

0
-2
У Луцьку просять змінити маршрут автобуса
Мешканці просять змінити схему руху з існуючої (Луцьк- АС-2) на «Залізничний вокзал - Кульчин» (як Брище, Липляни).

Про це пише Олександр Висоцький в Єдиному реєстрі місцевих петицій.

Чоловік повідомив, що від «Променя» автобус рухається по Набережній, Д. Галицького, Потебні, Львівській, дублюючи маршрути №103 і №107 з Ківерець.

«Декому з жителів Кульчина, Жидичина та Вишкова зручно дістатися в район ДПЗ та Львівської, але цей відрізок є непопулярним, а складає майже третину маршруту, що призводить до неефективної трати часу і пального. Оскільки Кульчин входить до Луцької ТГ, немає потреби робити кінцевою зупинкою одну з автостанцій. Вважаємо за доцільне змінити схему руху автобуса 104 з існуючої на «Залізничний вокзал - Кульчин» (як Брище, Липляни)», - пишуть у зверненні.

Така зміна дозволить скоротити тривалість маршруту, інтервал руху (наразі перерва між рейсами навіть у часи пік складає до 50 хвилин при наявності маршрутів на Озерце та Клепачів) та переглянути тарифи: зараз 7 км. від «Променя» до Жидичина можна доїхати за 12 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні