Чому потрібно відмовитися від рушника для обличчя

0
-2
Чому потрібно відмовитися від рушника для обличчя
Через вологу та пар у ванній кімнаті мікроби розмножуються активніше. В результаті, вони обов'язково залишаться на поверхні тканинних виробів, тобто на рушниках.

Про це пише Просто Вау.

Бактерії, які мають взаємодію з вашою шкірою під час витирання рушником, запускають запальні процеси і провокують свербіж, роздратування і появу прищів.

Правильно сушіть та регулярно змінюйте рушник

Залишаючи рушник сохнути в гарячій, вологій ванній, ви створюєте найбільш сприятливі умови для зростання та розмноження бактерій. Фахівці рекомендують сушити рушники для обличчя, як і будь-які іншу, у кімнаті на сушарці, а в ідеалі – на балконі. Міняти рушники для обличчя варто кожні 2-3 дні.

Використовуйте паперові рушники

Прати рушник після кожного вмивання – нереально, а от обзавестися одноразовими паперовими – цілком. Це, напевно, найефективніший спосіб скоротити контакт шкіри обличчя з бактеріями, адже при кожному вмиванні ви просто берете новий рушник.

Чи варто відмовитися від рушника зовсім

Корейська практика «без рушника» дуже популярна, тому саме корейки можуть похвалитися гарним станом шкіри. Після вмивання вони просто видаляють надлишки води з обличчя долонями і на вологу шкіру наносять тонер або сироватку. Цей спосіб допомагає не тільки уникнути контакту шкіри обличчя з бактеріями, але й у рази підвищує ефективність ваших засобів догляду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні