36-річний чоловік із власної оселі обстріляв гуртожиток

0
1
36-річний чоловік із власної оселі обстріляв гуртожиток
У Києві чоловік зі своєї оселі стріляв по вікнах гуртожитку, який знаходився навпроти.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

До чергової частини поліції Києва від консьєржа надійшло повідомлення про те, що невідомий обстрілює вікна гуртожитку. Для встановлення всіх обставин події на адресу негайно прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Як повідомила слідча Голосіївського управління поліції Юлія Кустова, внаслідок події потерпілих немає, у гуртожитку пошкоджені вікна.

«Ми встановили квартиру, звідки здійснювались постріли та особу зловмисника. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому мотиви вчинку пояснити не зміг. У його оселі ми провели невідкладний обшук і вилучили пневматичну гвинтівку, а також набої до неї», - розповіла жінка.

Правоохоронці затримали правопорушника, яким виявився раніше не судимий 36-річний киянин.

Чоловіку повідомлено про підозру за хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні