Чому деякі люди постійно відчувають голод

0
7
Чому деякі люди постійно відчувають голод
Дослідження показують, що метаболічна різниця, яка знижує рівень цукру в крові через кілька годин після їжі, робить деяких людей більш голодними, ніж інші.

Про це пише Ukrhealth.

Вчені виявили, що ”голодні“ зазвичай з’їдають на 312 калорій в день і чекають на півгодини менше між прийомами їжі, ніж ”ситі”, що призводить до збільшення ваги. Це означає, що деякі люди весь час відчувають голод і щосили намагаються схуднути.

У дослідженні, проведеному університетами, у тому числі Королівським коледжем Лондона, відстежувався рівень цукру в крові, толерантність до глюкози, сон, активність і відчуття голоду.

В іншому дослідженні вивчалися піки цукру в крові приблизно через дві години після їжі, але вчені виявили, що деякі спостерігають провали між двома і чотирма годинами пізніше.

Люди, які їли одну і ту ж їжу, мали значні відмінності в рівні цукру в крові, без будь-яких інших кореляцій у даних, хоча у чоловіків спостерігалися більш сильні падіння, ніж у жінок.

Вчені прийшли до висновку, що поєднання вашого унікального метаболізму, вибору їжі і рівня активності визначає, чи будете ви переїдати. Професор Ана Вальдес з Ноттінгемського університету сказала: “Кілька сотень додаткових калорій щодня означає збільшення ваги на кілька кілограм на рік”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Чому люди помирають уві сні Чому люди помирають уві сні
01 листопада, 2023, 20:14
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні