Якою у Новий Рік буде погода на Волині

0
-5
Якою у Новий Рік буде погода на Волині
На Волині з 31 грудня до 3 січня очікується хмарна погода, дощ та мокрий сніг, а на термоментрах буде плюсова температура.

Про це пише Суспільне.

Синоптикиня обласного центру гідрометеорології Світлана Дриганюк розповіла, що у п'ятницю, 31 грудня, на Волині очікується хмарна погода з проясненнями та дощ, а вранці може бути ожеледиця. Температура повітря цього дня – від 2 до 7 градусів тепла.

У новорічну ніч погода буде такою ж, а стовпчики термометрів покажуть від 1 до 6 градусів тепла. В суботу, 1 січня потеплішає до +9°.

«Зазвичай, на Новий рік всі звикли, що має бути трішки морозець та сніг, а тут буде дощ і плюсова температура. Характер погоди буде більш осінній саме на Новий рік, але будемо надіятися, що на різдвяні свята погода зміниться більше на зимовий характер», – розповіла синоптикиня.

Світлана Дриганюк також розповіла, що у перші дні після Нового року в області буде і теплий, і холодний фронт почергово, але в цілому температура трохи підвищиться як в нічний, так і в денний період.

Хмарну погоду, місцями можливий невеликий дощ із мокрим снігом та дощ на Волині прогнозують 2 та 3 січня. Вночі 2 січня в області буде від 4° морозу до 1° тепла, а вдень – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

У понеділок, 3 січня, знову потеплішає: вночі від нуля до п'яти градусів тепла, а вдень від двох до семи градусів тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні