26-річна жінка намагалася вистрибнути з вікна: її врятував поліцейський

0
0
26-річна жінка намагалася вистрибнути з вікна: її врятував поліцейський
У Львові поліцейський врятував 26-річну жінку під час спроби самогубства.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

До поліції 27 грудня звернулися сусіди, які повідомили про домашнє насильство. Поруч з ними проживає неблагополучна сім'я з дитиною. Вони шумлять та вживають алкогольні напої. Патрульні Роман Макітра та Ірина Пенкальська виїхали на місце події.

Жінка вже була готова стрибнути з вікна через проблеми з чоловіком, який на постійній основі знущався з неї.

"Вийшовши з ліфта, поліцейський побачив у вікні силует. Хтось перекинув ноги через вікно і вже готувався стрибнути. В останню мить патрульний Роман Макітра витягнув за руку жінку з вікна між 7 та 8 поверхами. Його напарниця одразу почала її втішати, адже жінка плакала" - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 26-річну жінку з дому вигнав чоловік. Також він постійно знущається над нею. Кілька днів львів'янка хотіла пожити одрузів, але між ними виник конфлікт, тому жінці не дозволили залишитися. Через розпач вона вирішила обірвати своє життя. Жінку заспокоїли та передали медикам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні